Дентални импланти

Имплантологичното лечение е най-добрият възстановителен метод за заместване на липсващ зъб до момента. Постигането на добри резултати, които са дългосрочни, налага възстановяване на всички загубени елементи от дъвкателна система. Това се постига, чрез различни съвременни техники – костно регенеративни методики, плазмотерапия, прецизност чрез нови технология, правилно функционално възстановяване, правилно оформяне на меките тъкани и др. Необходим е добър анализ и план на лечение. Поставянето на имплантати е безболезнено, извършва се под упойка. Всеки възприоема по различен начин, понякога пациентите споделят, че не са усетили нищо, за други е дискомфорт, но определено всичко преминава в рамките на няколко дни.
Съществуват различни системи дентални импланти. Изборът при нас е между три системи – MIS Implant(Israel), NeoBio Tech (South Korea), Alpha-Bio (Israel).
Много неща могат да бъдат изписани по тази тема. Най-добър е директният контакт с Вас, затова предлагаме да задавате вашите въпроси.
Снимки